Abdülkerim Durmaz, A Milli Takım hocası Vincenzo Montella'nın Kerem Aktürkoğlu'na şans vermeye devam etmesi gerektiğini belirtti.

"KEREM, BARIŞ, KENAN OLMALI"

"Milli takım için ideal kanat rotasyonu Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper ve Kenan Yıldız olmalı. Kerem Aktürkoğlu, Polonya karşısında kötü oynadı diyor herkes ama bizim 6 tehlikeli atağımız varsa 3’ünde Kerem Aktürkoğlu var. Neden olaylara sadece kaçırdığı gol veya günlük performansı üzerinden değerlendiriyoruz. Senin takımında seni ileriye taşıyan futbolculara ihtiyacın var. Forvetinde çok iyi bir bitirici var da Kerem pas vermiyor mu sanki? Topu 30 metre sür, hiçbir arkadaşın sana eşlik edemesin sonra topu kaleye sokamadığın için eleştiri al. Yok böyle bir şey."

"HATALARI VAR"

"Montella'nın bazı göze çarpan hataları var. Mesela Samet Akaydın'da ısrar etmemeli. Çapa gibi stoper olan Merih'i mecbur kalmadıkça sağ bekte oynatmamalı. Bunları hepimiz biliyoruz. Yanındaki yardımcılar da onlara söylemeli."

"GALİP GELECEĞİZ"

Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek'e tepki gösterdi Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek'e tepki gösterdi

"İlk maçımızı Gürcistan ile oynayacağız. Galip geleceğiz inanıyorum. Skor olarak olmasa da oyun olarak kendini geliştiren bir Milli Takımımız var. Umarım bu kez hem skoru hem de oyunu alacağız." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı