Durmaz'ın Sarı-kırmızılı futbolcularla ilgili verdiği demeçler şöyle...

"GAİZANTEP'İ RAHAT GEÇER"

"Galatasaray önümüzdeki hafta deplasmanda Gaziantep'i rahat geçer. Evet evinde iyi futbol oynayan bir Gaziantep takımı görüyoruz ama o iyi futbol büyük takımlara karşı sökmez. Galatasaraylı oyuncuların fizik gücü yüksek isimleri var."

Lekses

Ahmet Çakar, Galatasaray'ın ligi bitireceği puanı açıkladı Ahmet Çakar, Galatasaray'ın ligi bitireceği puanı açıkladı

"KARTLAR TEMİZLENİR"

"Benim bir görüşüm var, Galatasaray'da kart sınırında çok fazla oyuncu var. Torreira, Barış, Yunus, Abdülkerim ve Muslera sınırda. Bu isimlerden 2-3 'ü bilerek kart görür ve bunlar temizlenir. Neden bunu söylüyorum? Çünkü Antep'den sonra Adana Demirspor'la oynayacak. O maça U19 takımı çıksa bile evinde yener. Ben buna bir şey diyemem mantıklı olabilir. Çünkü Adana maçından sonra zorlu Rize deplasmanı ve Fenerbahçe derbisi var."

"OKAN BURUK 50 TANE ŞEKİL DENİYOR"

"Galatasaray'da Sara oynamayınca Okan Buruk 50 tane şekil deniyor. Berkan'ı deniyor, Kaan'ı deniyor, Kerem Demirbay'ı deniyor. Hatta sağ bek, sol bekin yerleri bile değişiyor. Fenerbahçe'de öyle değil. Talisca gelirse iyi oynamazsa yedek bekler bu kadar basit. Galatasaray'ın istemesi de normal. Bir kızı 100 kişi ister 1 kişi alır. Fiyat yükseltmeye çalışmış olabilirler. Ayrıca Fenerbahçe'nin kadrosu Galatasaray'a göre daha geniş. Zaten böyle olmasa Göztepe maçı dönmezdi. Milli Takımın forveti Cenk Tosun süre alamıyor." şeklinde konuştu.