Abdülkerim Durmaz, Kopenhag'n sağ beki Elias Jelert ve Zenit'in orta sahası Wendel'e övgüler yağdırdı.

Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek'e tepki gösterdi Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek'e tepki gösterdi

"ÇOK ATLETİK, ÇOK SÜRATLİ BEK"

"Jelert'i Kopenhag - Galatasaray maçlarında çok beğenmiştim. Hatta İstanbul'da 2-2 biten maçla ilgili şunu söylemiştim: 'Bu adam atılmasa Kopenhag kazanır' demiştim. Çok atletik, çok süratli, çok hızlı bir bek. Çalım yese bile dönüp yeniden top alabiliyor, yakalama ihtimali çok yüksek. Ben çok faydalı bir transfer olacağını düşünüyorum. Yaşı da 21. Doue'yi felan bilmem. Galatasaray bunu alırsa iyi bir transfer yapacağını söylerim."

"FRED'E BENZİYOR"

"Galatasaray orta sahada Wendel'le ilgileniyor. Oyun tarzı Fred'e benziyor. Devamlı oyunun içinde olan, yeri geldiği zaman gelip stoperlerden top alıp kenarlara oynayan, sonradan sürpriz bir hücum katkısıyla aniden uzaktan gol atabilen, oyunun yönünü çabuk değiştiren, sık sık ikili mücadeleye giren bir yapısıyla Galatasaray'a gelirse Fred gibi olur. Mertens-Wendel-Torreira orta sahası kulağa hoş geliyor. İyi uyum yakalarlar. Sol bekte Derrick Köhn iyi futbolcu ama bu kadar. Bence o bölgeye 1 transfer daha gerekebilir."

"DİKKAT ETMEM"

"Taraftarın transferde beklentisi var. Evet hazırlık maçları bir ölçü değil 5-2 yenilsen de yensen de dikkate alınmaz futbol açısından ama taraftar her sonuca dikkat eder. Buna karşılık ben hiçbir şekilde sonuçlara dikkat etmem." sözlerine yer verdi.

Editör: Berksan Sabancı