Abdülkerim Durmaz, Yusuf Yazıcı'nın formsuz bir futbolcu olduğunu söyledi.

Serhat Ulueren, Osimhen tehlikesini açıkladı: "O maske olmasa..." Serhat Ulueren, Osimhen tehlikesini açıkladı: "O maske olmasa..."

"LİLLE DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAK"

"Yusuf Yazıcı'nın Fransa'dan ayrılmasına üzüldüm. Lille, Fenerbahçe karşısına daha güçlü çıkacak. Geçen sene 12 gol atıp 4 asist yapmış. Bu rakamlar beni ilgilendirmiyor. Madem bu kadar iyi futbolcu ise neden sözleşmesini uzatıp takımda tutmadılar? Keşke Lille'de kalsaydı o zaman Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki eleme maçlarında tur şansı daha yüksek diyebilirdim."

"BAŞARILI OLAMAZ"

"Ben Yusuf'un Galatasaray'a gelmesi durumunda da başarılı olacağını düşünmüyorum. Çünkü o biraz daha bireysel oynamayı seviyor. Attığı goller felan hep onu gösteriyor. Ama Galatasaray'da takım oyunu söz konusu. Yanıla da bilirim belli olmaz. Okan Buruk öyle futbolculardan performans alıyor ki insan şaşırıyor. Kaan ve Barış hangi seviyeye geldi görüyoruz. Berkan Kutlu'ya herkes sayıyordu adam çok kritik maçlarda goller attı. Her antrenörün meziyeti farklıdır. Ama benim düşüncem bu şekilde." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı