Serdar Ali Çelikler, Sarı-kırmızılıların kalan maçlarıyla ilgili konuştu.

"EN ZOR MAÇI OLACAK..."

"Bana göre Galatasaray'ın derbiye kadar ki en zor maçı Karagümrük maçı olacak. Haftaya Adana Demirspor deplasmanı var. Bana göre kolay geçecek. Çünkü takımda ödeme sıkıntıları var. Semih bir şeyler dillendirmiş, Nani'de problemler var. Zaten defans hattı da pek iyi değil."

HAKEM YORUMU

"Ben bu Direnç Tonusluoğlu'yu beğendim. Hiç büyük takım kompleksine girmedi. Abuk subuk işler yapmadı. Bir iki faulü, el pozisyonunu görmedi ama cesur davrandı."

"TORREİRA'YA YAKIŞTIRAMIYORUM"

Emek Ege'den Erden Timur sözleri: "Türkiye'nin en zengin..." Emek Ege'den Erden Timur sözleri: "Türkiye'nin en zengin..."

"Ben gerçekten anlamıyorum. Torreira gibi bir oyuncu nasıl bu kadar kendini yere bırakabilir. Kendisine yakıştıramıyorum."

"2-3 MAÇ CEZA BEKLİYORUM"

"Şunu açık ifade edeyim Fenerbahçe bana göre Sivasspor veya Beşiktaş maçında puan kaybedecek ve yarıştan kopacak. Diyelim ki kopmadı Rams Park'daki Galatasaray derbisinde büyük olaylar çıkar. Orada tribünlere 2-3 maç ceza bekliyorum. Bakın çok net söylüyorum. Son 10-15 yılın tansiyonu en yüksek karşılaşması olur."

"MAYIS VE TEMMUZLAR GALATASARAY'IN"

"Galatasaray'ın mottosu var. 'Mayıslar bizimdir' diye. Bence Temmuz'larda Galatasaray'ın. Çünkü transferler de artık çok konuşuluyor ve taraftarı tribünlere çekiyorlar. Yaptıkları hamlelerle." sözlerini kullandı.