Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın sportif ve mali durumuyla ilgili de çarpıcı sözler sarf etti.

"HİKMET KARAMAN'A KATILMIYORUM"

"Galatasaray ilk yarı kötü oynamadı. Hikmet Karaman'ın maçtan sonraki demeçlerine katılmıyorum. Ataklara girdiler ama golü bulamadılar, direkten dönen topları da vardı."

"MUSLERA İÇİN ÇOK NORMAL"

"Artık Galatasaray'ın maçlarını izleyince o kurtarışları Muslera için çok normal görüyoruz. 13 sene önceki Muslera ve şimdiki Muslera arasında çok fark var. Üstelik ben bu maçta öyle aman aman kurtarışlar yaptığını düşünmüyorum." 

"FENERBAHÇE'DEN FARKI..."

"Galatasaray'ın Fenerbahçe'den farkı istedikleri oyunu oynamasalar bile bir direnç ortaya koyuyorlar. Muslera, Torreira, Icardi gibi oyuncular bunu yapıyor. Diğer oyuncular da eşlik edince ortaya bu tablo çıkıyor."

"SEZON BAŞINDAKİ GALATASARAY DEĞİL"

"Bu izlediğimiz Galatasaray sezon başındaki Galatasaray değil. Zaha yok, Tete yok, savunma bekleri farklı. Ndombele tutmadı. Burada Okan Hoca'nın dokunuşu olduğunu söyleyebiliriz. Barış, Abdülkerim, Kerem Demirbay vs say say bitmez."

"AKIL ALIR GİBİ DEĞİL"

"Haziran ayında sezonu açıyorsun, Şampiyonlar Ligi'nde tüm elemeleri geçip gruplara kalıyorsun ve ligde bu kadar puan topluyorsun. Hakikaten inanılmaz ve akıl alır gibi değil. Belki de böyle bir şeyi daha önce görmeyeceğiz."

"O GOLLERİ KİMSE ATAMAZ"

"İlk yarıda Hakim Ziyech 3 kere denedi ama olmadı. Çünkü kötü vuruşlar yaptı. Attığı gollere bakarsan o golleri kimse atamaz. Seviyesini belli ediyor."

"2 SENEDE BİR ŞAMPİYON OLURLAR"

Levent Tüzemen: "Galatasaray'a 100 milyon Euro zarar verdi!" Levent Tüzemen: "Galatasaray'a 100 milyon Euro zarar verdi!"

"Geçen hafta Galatasaray'ın Bayern Münih olma yolunda gideceğini söylediğimde tepki gördüm ama gerçek bu. Artık 2 senede bir şampiyon olurlar. Mentalite bunu gösteriyor."

"MERTENS TEK BAŞINA YAPIYOR"

"Galatasaray'da Mertens bana göre Adana Demirspor maçının yıldızıydı. Önde baskı yapıyor ve top kapıyor. Hani buna diğer arkadaşları eşlik etse diyeceğim ki hep beraber yapılan bir durum. Öyle bir şey yok, tek başına yapıyor ve oyunu istediği şekilde kuruyor. Barış Alper'in çizgiye indiği toplar ona çok yaradı. Kanada adamları çekti ve orta alanda boşluk yaratmasına sebebiyet verdi."

"KİMSE NAPOLİ'DE YAPAMAZ"

"Mertens'in hocası Okan Buruk'u Napoli'ye önerdiği söyleniyor. Bence kimse Napoli'de kolay kolay yapamaz. Başkanları çok değişik. Şampiyonlar Ligi finali oynasan ertesi gün kovulabilirsin. Ama gitmek isterse Türk taraftarlarının kariyeri açısından saygı duyması gerekiyor."

"HARCANAN PARALAR MANTIKSIZ"

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sezon başında bonservislere harcadığı paralar çok mantıksız. Maaşlara hiç değinmeyelim zaten. Al işte Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden düştü ufak çaplı sorunlar çıktı." ifadelerine yer verdi.