Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde ısınma ve koordinasyon hareketleri yapıldı.

Antrenmanın bu bölümüne tüm takım dâhil olurken dün akşamki Kastamonuspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular, bu çalışmanın ardından rejenerasyon antrenmanına tabii tutuldu.

Daha sonra üç grup hâlinde pas çalışmasına geçen takımımız, ardından şut çalışmasıyla antrenmana devam etti.

Muslera savunmada oynadı

Antrenmanın ana bölümünde baskı, çabuk oyun ve şuta dayalı bir çift kale maç gerçekleştirildi. Bu bölümdeki çalışmanın bir kısmında kaleciler de oyuna dâhil oldu. Toplam 80 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Ayrıca idmandanın bir bölümünde Muslera, kalecilik yapmak yerine savunmada görev yaptı. Bu olay sonrası sosyal medyada ilginç yorumlar yapıldı. 

Jason Denayer ve Semih Kaya’nın tedavisine devam edildi.

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın sabah saat 11.30’da yapacağı antrenmanla devam edecek. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanın bir bölümü medya mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.

Antrenmanı takip etmek isteyen medya mensuplarının yarın sabah saat 09.00’a kadar [email protected] adresine gerekli bilgileri göndererek akreditasyon işlemlerini tamamlamaları rica olunur.