Demostyles

NBA'de TURKLER Ne Yapti ? ( 11Subat )

Galatasaray Gazetesi Galatasaray Forumu Galatasaray Haberleri GSG Forum/NBA'de TURKLER Ne Yapti ? ( 11Subat ) => HİDAYET TÜRKOĞLU (ORLANDO MAGIC) Orlando Magic’in uzatmada Atlanta Hawks’a 89-87 yenildiği maçta Hidayet Türkoğlu, 35 dakika süre aldı. Karşılaşmayı

Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: NBA'de TURKLER Ne Yapti ? ( 11Subat )  (Okunma Sayısı 877 defa) Seçenekler Arama
« : 11 Şubat 2012, 12:56:19 »
Administrator
GSG Vip Okur

GSG PUANI: 26
Üyelik Bilgileri
NBA'de TURKLER Ne Yapti ? ( 11Subat )

HİDAYET TÜRKOĞLU (ORLANDO MAGIC)

Orlando Magic’in uzatmada Atlanta Hawks’a 89-87 yenildiği maçta Hidayet Türkoğlu, 35 dakika süre aldı. Karşılaşmayı 10 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve 1 top çalmayla noktalayan milli basketbolcu, kullandığı 9 şutun 4’ünü sayıya çevirdi. 3 sayı çizgisinin gerisinden 2/6 isabet kaydeden tecrübeli oyuncu, oyunda kaldığı süre içinde 6 top kaybı yaptı. Hido, maçı da 2 faul ile tamamladı. İstatistiklere bakıldığında ' fena değil ' denebilecek bir performans sergiledi Hedo buna rağmen 35 dakikalık süreçte daha fazlasını yapabileceğini hepimiz biliyoruz, performans düşüklüğü denmese de bir parça olsun kırılgan bir oyun ortaya koyduğunu 5 yaşında ki çocuk dahi görebilir.
Daha iyisi olana dek sanırım en iyisi bu.

ÖMER AŞIK (CHICAGO BULLS)

Chicago Bulls deplasmanda Charlotte Bobcats’i 95-64 gibi farklı bir skorla mağlup ederken, Ömer Aşık kenardan gelerek 12 ribaund, 3 sayı, 1 asist ve 1 blok üretti. 16 dakika takımının başarısı için ter döken genç pivot, kullandığı 4 şutun 1’ini sayıya çevirdi. Serbest atışlarda 1/6 ile oynayan milli basketbolcu, 2 top kaybı yaptığı maçı 2 faul ile bitirdi. Bugün ki yazımda istatistikler üzerinden devam ediyorum ve ilk kez Chicago Bulls hayranı olan ben Ömer Aşık'tan memnuniyetimi dile getirebilirim. Chicago Bulls maçlarını izlerken Ömer'i gözlemlemekten çok takım oyununa göz atıyorum ve Ömer'in performansından bunca zaman memnun olmamama rağmen takım için rotasyon sürecinde çok iyi bir oyuncu olduğunu atladığımı fark ettim.
Bu yanlıştan dönmek için bugün Ömer'i 2 kuble daha fazla övmem gerek diye düşünsem de daha iyisini beklemeden edemeyeceğim.

ERSAN İLYASOVA (MILWAUKEE BUCKS)

Milwaukee Bucks’ın uzatmada Cleveland Cavaliers’ı 112-113 yendiği maça Ersan İlyasova kenarda başladı. 30 dakika süre alan milli basketbolcu, 12 sayı, 6 ribaund, 1 asist ve 1 top çalmayla galibiyette büyük pay sahibi oldu. Kullandığı 8 şutun 4’ünü sayıya çeviren yıldız oyuncu, 3 sayı çizgisinin gerisinden 2/2 ile oynadı. Serbest atışlarda 2/2 isabet kaydeden Ersan, maçı 5 faul ile tamamladı.
Ersan geri döndü demek için çok erken, Ersan kötü demekte acımasızlık olur.
İstatistikler ortada yine de memnun olmak, hayalcilikten başka bir şey olamaz. Milwaukee iyi bir takas söz konusu olursa kim bilir belki Ersan'ı kullanabilir, 1 galibiyet dahi önemli sonuçta NBA'de oynuyorsunuz fakat NBA'de oynayan bir oyuncudan bu performansı almak hiç bir takımı memnun etmez.

ENES KANTER (UTAH JAZZ)

Utah Jazz’ın sahasında Oklahoma City Thunder’a 101-87 yenildiği maça Enes Kanter kenarda başladı. 14 dakika ter döken milli basketbolcu, 4 sayı ve 5 ribaund üretti. Kullandığı 4 şutun 2’sini sayıya çeviren çaylak oyuncu, 2 top kaybı yaptığı maçı faul yapmadan noktaladı.
Beni Utah Jazz'dan soğutabildiği için Enes'e teşekkür ediyorum, çaylak oyunculara verilebilecek süreler göz önüne alındığında Enes'e yapılan Kolej öğrencisi muammelesi canımı hayli sıkıyor.
Buna rağmen sahaya kaç dakika çıkarsa çıksın Enes elinden geleni yapıyor umuyorum ki kısa bir süreç içerisinde Utah Jazz hatasından döner ve As oyuncularından daha iyi bir çaylağa sahip olduğunu fark eder yoksa hem Enes hem de Utah Jazz için çok geç olacak.

Şahan Karaarslan

Linklerin görülmesine izin verilmiyor
Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2012, 12:58:46 Gönderen: Emrahh1905 » Logged

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Galatasaray Haberleri | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Türk Telekom Arena Canli izle |Aslantepe Fotograflari |