Demostyles

Mourinho: 2. lige düşmemek için mücadele edeceğiz

Galatasaray Gazetesi Galatasaray Forumu Galatasaray Haberleri GSG Forum/Mourinho: 2. lige düşmemek için mücadele edeceğiz => Barcelona'nın Teknik Direktörü Josep Guardiola'nın ''Hiçbir şey kazanma sözü vermiyorum'' şeklinde yaptığı açıklamaya, Real Madrid'in Teknik

Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Mourinho: 2. lige düşmemek için mücadele edeceğiz  (Okunma Sayısı 4527 defa) Seçenekler Arama
« : 17 Eylül 2011, 22:11:42 »
Administrator
GSG Vip Okur

GSG PUANI: 26
Üyelik Bilgileri
Mourinho: 2. lige düşmemek için mücadele edeceğiz

Barcelona'nın Teknik Direktörü Josep Guardiola'nın ''Hiçbir şey kazanma sözü vermiyorum'' şeklinde yaptığı açıklamaya, Real Madrid'in Teknik Direktörü Jose Mourinho, ''2. lige düşmemek için mücadele edeceğiz'' diye cevap verdi.
Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola'nın ''Hiçbir şey kazanma sözü vermiyorum'' şeklinde yaptığı açıklamaya, Real Madrid'in Teknik Direktörü Jose Mourinho, ''2. lige düşmemek için mücadele edeceğiz'' diye cevap verdi.

Mourinho, basın toplantısında Guardiola'nın mütevazi açıklamalarıyla ilgili görüşünün sorulması üzerine ''Biz, 2. lige düşmemek için mücadele edeceğiz. Bakalım 40 puan toplayabilecek miyiz? Ya da gelecek sezon 1. ligde oynayabilecek miyiz? 40 puanı elde etmedikçe hedef ligde kalabilmek. Eğer bunu başarırsak daha sonra diğer hedeflere bakacağız. Şimdilik 6 puanımız var ve 40'a daha çok var!'' şeklinde alaylı ifadeler kullandı.

Portekizli teknik adam ayrıca, Lass'ın tekrardan kadroya girmesi ve Hamit gibi sakat oyuncuların iyileşmeye başlamasıyla ilgili olarak da, ''Futbolcular takıma döndükçe opsiyonlar genişliyor ve başka türlü düşünme olasılığım da doğuyor'' değerlendirmesinde bulundu.
Linklerin görülmesine izin verilmiyor
Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap

Uploaded with Linklerin görülmesine izin verilmiyor
Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
ImageShack.us

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Galatasaray Haberleri | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Türk Telekom Arena Canli izle |Aslantepe Fotograflari |